zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Laseracupunctuur >> Bunne
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio

SANDERS J B H

Koelandsdrift 10
9755PN, ONNEN
Telefoon: 06-12202915
meer info >>
8.6Km

ACUPUNCTUM ACUPUNCTUUR ERICA BERNARDUS

Queridolaan 32
9721SX, GRONINGEN
Telefoon: 050-3138123
meer info >>
8.7Km

VEEN S VD

Gravenmaat 17
9302GA, RODEN
Telefoon: 050-5014666
meer info >>
9.2Km

FLORIS ARTS ACUPUNCTURIST W W

Hagepreekkamp 2
9722LM, GRONINGEN
Telefoon: 050-5272424
meer info >>
9.5Km

ACUPUNCTUUR H VD HAVE

Coendersweg 75
9722GD, GRONINGEN
Telefoon: 050-5276773
meer info >>
9.7Km


Laseracupunctuur informatie

Een acupuncturist die laseracupunctuur toepast heeft een laser die een bundel van laserlicht plaatst op een acupunctuurpunt, het stimuleren ervan is vergelijkbaar zoals de manier acupunctuurnaalden doen. Laser acupunctuur wordt voornamelijk gebruikt om twee doelen: een verdovend effect en het stimuleren van acupunctuurpunten dienen in een therapeutisch programma. De procedure heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van de traditionele naald methode. Veel patiënten die bang zijn voor naalden, zoals kinderen, verkiezen laseracupunctuur boven klassieke lichaamsacupunctuur met naalden.

Laser acupunctuur behandelingen zijn de laatste aanpak voor de vele vormen van acupunctuur. et was slechts een kwestie van tijd voordat het licht therapie en technologie van lasers en laser acupunctuur samen gebracht zijn en wij ze nu kunnen gebruiken. De resultaten van dit proces zijn geprezen als formidabel.

Alle vormen van acupunctuur stimuleren specifieke punten op het lichaam als een poging om de chi (levensenergie) stroom door de meridianen van het lichaam te activeren. Het idee achter de acupunctuur is dat de stimulatie van deze punten, deze punten zal openen, het stimuleren van de goede doorstroming van energie, waardoor het lichaamseigen vermogen om zichzelf te genezen en gezond te blijven wordt gestimuleerd. Deze stimulatie wordt al lange tijd toegepast door kleine, dunne naaldjes in het lichaam te prikken op de acupunctuurpunten, cupping, moxa en nu, door middel van intensieve, low-level lasers licht. Deze lasers stimuleren dezelfde punten met laserlicht zoals een naald dat zou doen.

Laser acupunctuur wordt gebruikt om de zelfde soort kwalen te behandelen traditionele acupunctuur behandelt. Laser is vooral populair geworden in het behandelen van bv. vrouwen met fertiliteitsproblemen, personen met carpaal tunnel syndroom, patiënten met een beroerte hebben meegemaakt verlamming van het gezicht, en stuitligging van baby's in de baarmoeder voor de baring. Het is ook populair voor de mensen die proberen om gewicht te verliezen of te stoppen met roken.