zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Veel gestelde vragen

Wat is het doel achter Zorgaanbieders.nl?

Het doel is het bieden van informatie over en door zorgaanbieders waarbij vraag en aanbod op het gebied van zorg op een gebruiksvriendelijke manier wordt aangeboden.

Leveren de werknemers van Zorgaanbieders.nl zelf zorg?

Niet in de letterlijke zin maar wel door het bieden van een overzichtelijke website met daarop uiteenlopende informatie. Wel is het zo dat veel medewerkers van Zorgaanbieders.nl een opleiding, dan wel achtergrond in de zorg hebben.

Wat kan ik vinden op Zorgaanbieders.nl?

Naast informatie over verschillende aandoeningen en klachten, medicijnen en medicijngebruik en allerhande nieuws over de gezondheidszorg in het algemeen kunt u, per regio zorgverleners en instanties vinden. Zo kunt u, op eenvoudige wijze, bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een psycholoog of andere zorgverlener of instantie bij u in de buurt vinden.

Met wat voor vragen kan ik niet terecht bij Zorgaanbieders.nl?

Met vragen over uw medische problemen kunt u niet terecht. Er wordt geen persoonlijk medisch advies gegeven. Ook kunt u geen antwoord krijgen op vragen of klachten over bepaalde zorgverleners.

Kan ik mijn praktijk op Zorgaanbieders.nl laten plaatsen?

Uiteraard. U kunt een mailtje sturen naar info@zorgaanbieders.nl. U ontvangt dan meer informatie over een vermelding op de site.

Zijn er kosten aan verbonden om mijn praktijk te laten vermelden op Zorgaanbieders.nl?

Ja, maar die zullen u alleszins meevallen. Stuur gerust een mailtje naar info@zorgaanbieders.nl. U ontvangt dan meer informatie over vermeldingsmogelijkheden en tarieven.

Wat doe ik als ik een vraag heb over Zorgaanbieders.nl die hier niet is opgenomen?

Hebt u een vraag die hier niet aan bod is gekomen stel hem dan gerust via info@zorgaanbieders.nl