zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Oudenbosch >> Verloskundige Praktijk Artemis

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK ARTEMIS

Bedrijfsnaam

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK ARTEMIS

Adres

Jan Gielenplein 8
4731HL OUDENBOSCH

Telefoon

0165-312300

Website

Gefeliciteerd met je zwangerschap ! Wij hopen je snel op controle te zien in onze praktijk om je persoonlijk te feliciteren. Hier vind je informatie over onder andere deze controles en wat je nog meer wilt weten over zwanger zijn.

De bevalling vindt meestal plaats tussen de 37 en 42 weken zwangerschap (Dus 3 weken voor tot 2 weken ná je uitgerekende datum). De laatste weken van de zwangerschap komen jullie vaker bij ons op controle. We letten dan o.a. goed op de ligging van de baby en of de baby is ingedaald. De meest voorkomende ligging is met het hoofdje naar beneden ( hoofdligging). Als jullie baby in stuit ligt dan zal de bevalling in het ziekenhuis plaatsvinden Gefeliciteerd met je zwangerschap ! Wij hopen je snel op controle te zien in onze praktijk om je persoonlijk te feliciteren. Hier vind je informatie over onder andere deze controles en wat je nog meer wilt weten over zwanger zijn.

De bevalling vindt meestal plaats tussen de 37 en 42 weken zwangerschap (Dus 3 weken voor tot 2 weken ná je uitgerekende datum). De laatste weken van de zwangerschap komen jullie vaker bij ons op controle. We letten dan o.a. goed op de ligging van de baby en of de baby is ingedaald. De meest voorkomende ligging is met het hoofdje naar beneden ( hoofdligging).

Kaart