zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Thuiszorg >> Amsterdam Zuidoost >> Thuiszorg Orchidee

THUISZORG ORCHIDEE

Bedrijfsnaam

THUISZORG ORCHIDEE

Adres

Develstein 100/P3
1102AK AMSTERDAM ZUIDOOST

Telefoon

020-6004274

Website

Thuiszorg de Orchidee is een thuiszorg bureau dat professionele zorg en hulp biedt aan clienten, zowel aan particulieren met een PGB als voor AWBZ-zorgvragers. Thuiszorg de Orchidee biedt zorg in Amsterdam en omstreken. Wij bieden 24 uur per dag zorg, 7 dagen in de week. Geen wachtlijst. U kunt zo snel mogelijk rekenen op deskundige hulp. Een professionele thuiszorgorganisatie op lokaal niveau met een warm hart voor iedereen die zorg aan huis nodig heeft.

Het is van belang dat wij als zorgaanbieder onze voornemens goed op de wensen van de zorgvrager afstemmen. In overleg met de zorgvrager wordt er een zorgplan opgesteld. Hierdoor heeft de zorgvrager de autonomie in eigen hand. Thuiszorg de Orchidee is een thuiszorg bureau dat professionele zorg en hulp biedt aan clienten, zowel aan particulieren met een PGB als voor AWBZ-zorgvragers. Thuiszorg de Orchidee biedt zorg in Amsterdam en omstreken. Wij bieden 24 uur per dag zorg, 7 dagen in de week. Geen wachtlijst. U kunt zo snel mogelijk rekenen op deskundige hulp. Een professionele thuiszorgorganisatie op lokaal niveau met een warm hart voor iedereen die zorg aan huis nodig heeft.

Het is van belang dat wij als zorgaanbieder onze voornemens goed op de wensen van de zorgvrager afstemmen. In overleg met de zorgvrager

Kaart