zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Cesar Oefentherapie >> Kootwijkerbroek >> Cesar-Oefentherapie Zorgkruispunt Blom-Smink M P

CESAR-OEFENTHERAPIE ZORGKRUISPUNT BLOM-SMINK M P

Bedrijfsnaam

CESAR-OEFENTHERAPIE ZORGKRUISPUNT BLOM-SMINK M P

Adres

Schoonbeekhof 5
3774DA KOOTWIJKERBROEK

Telefoon

0342-451497

Website

Oefentherapie Cesar Zorg in bewegen Voor iedereen die zelf aan zijn of haar lichaamsklachten wil werken! Iemand die zijn of haar lichaam om wat voor reden dan ook niet goed gebruikt of verkeerd belast, loopt een sterk verhoogde kans op lichamelijke klachten. Ook als resultaat van spanning of aandoeningen kunnen lichamelijke klachten ontstaan.

Samen met mij gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten en wordt u zich bewust van uw gehele lichaamshouding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Hierdoor krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen.



U werkt actief aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt uw lichaam



weer in goede conditie.

U ontdekt hoe u uw houding en manier van bewegen kunt verbeteren.

U leert hoe uw spieren optimaal samenwerken en de gewrichten op de juiste manier worden belast. Zo leert u niet alleen zelf uw klachten te verminderen,maar ook te voorkomen dat uw klachten terugkeren. U wordt begeleid en getraind in het aannemen van een gezondere houding. De behandeling zal worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat betekent dat u oefeningen en houdings- en bewegingsadviezen krijgt die u kunt toepassen in uw dagelijks leven. Zowel uw werkomgeving, uw thuissituatie als uw hobby's en het sporten komen aan de orde.

Ervaring van clienten en diverse onderzoeken wijzen uit dat met oefentherapie Cesar vaak zeer goede resultaten worden behaald.

Als oefentherapeut Cesar sta ik ingeschreven in het Basisregister voor Paramedici, in het landelijke Kwaliteitsregister voor Paramedici ex. Art. 34 Wet BIG, bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder dossiernummer 08199992. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging VvOCM (Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) en lid van de regionale afdeling van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Er vindt regelmatig overleg plaats met andere hulpverleners. Meer informatie vindt u op mijn website: www.cesartherapieblom.nl en u kunt mij natuurlijk ook bellen. Oefentherapie Cesar Zorg in bewegen Voor iedereen die zelf aan zijn of haar lichaamsklachten wil werken! Iemand die zijn of haar lichaam om wat voor reden dan ook niet goed gebruikt of verkeerd belast, loopt een sterk verhoogde kans op lichamelijke klachten. Ook als resultaat van spanning of aandoeningen kunnen lichamelijke klachten ontstaan.

Samen met mij gaat u op zoek naar de oorzaak van uw klachten en wordt u zich bewust van uw gehele lichaamshouding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Hierdoor krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en

Kaart