zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Reintegratie >> Sneek >> Personeelsned

PERSONEELSNED

Bedrijfsnaam

PERSONEELSNED

Adres

Martiniplein 15/H
8601EG SNEEK

Telefoon

0515-434383

Website

Welkom bij PersoneelsNed

Wij van PersoneelsNed zorgen voor mensen en werk.

Wij vertegenwoordigen in-, door- en uitstromers. Ons streven is maatwerkoplossingen te bieden voor alle vraagstukken op het gebied van personeel. Onze medewerkers zijn professionals die dankzij een ruime ervaring in de branche belangrijke kennis en contacten bezitten. Dat ziet u terug in onze resultaten. De mede-werkers werken en leven in de regio. Wij weten wat er speelt in de markt, wat de specifieke wensen van werkzoekenden en bedrijven zijn. Dit betekent dat we snel en passend kunnen inspelen op ieders wensen. De medewerkers van PersoneelsNed zetten mensen in beweging.

Door advisering, coaching en training vinden werkgevers en werkzoekenden antwoord op hun arbeidsgerelateerde vraagstukken. Omdat PersoneelsNed een geentegreerd onderdeel van de samenleving wil zijn, ziet zij het als haar opdracht zich in de markt te onderscheiden door persoonlijke benadering, kennis en kwaliteit.

Onze dienstverlening bestaat voor een groot deel uit het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in Friesland, Groningen en Drenthe.

Ons dienstenpakket is echter breder, varierend van de werving en selectie van personeel tot en met de begeleiding van herintreders op de arbeidsmarkt. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. U bent ter kennismaking van harte uitgenodigd op ons kantoor in Sneek, Leeuwarden of Heerenveen. Ook zoeken wij u of uw bedrijf ter kennismaking graag op. Welkom bij PersoneelsNed

Wij van PersoneelsNed zorgen voor mensen en werk.

Wij vertegenwoordigen in-, door- en uitstromers. Ons streven is maatwerkoplossingen te bieden voor alle vraagstukken op het gebied van personeel. Onze medewerkers zijn professionals die dankzij een ruime ervaring in de branche belangrijke kennis en contacten bezitten. Dat ziet u terug in onze resultaten. De mede-werkers werken en leven in de regio. Wij weten wat er speelt in de markt, wat de specifieke wensen van werkzoekenden en bedrijven zijn. Dit betekent dat we snel en passend kunnen inspelen op ieders wensen.

Kaart