zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Mondhygienist >> Zaandam >> MondZorg Zaandam

MONDZORG ZAANDAM

Bedrijfsnaam

MONDZORG ZAANDAM

Adres

Oostzijde 18
1502BG ZAANDAM

Telefoon

075-6125835

Email

mondzorg@hetnet.nl

Website

Bij ons kunt u terecht voor de volgende behandelingen: klachten van bloedend tandvlees, slechte adem, bleken, tandvleesontstekingen tijdens de zwangerschap, poetsinstructies bij kinderen en adviezen tijdens de ortho.

Daarnaast hebben wij speciaal voor kinderen een Kinder Preventie Middag. Tijdens deze middag worden kinderen tijdens een behandeling van 30-45 minuten geleerd hoe te poetsen en worden er voedingsadviezen gegeven om erosie/gaatjes te voorkomen. De preventiemiddag wordt bij ons op woensdagmiddag gehouden. Mocht u een andere dag willen dan is dit geen probleem. Geef van tevoren wel door dat u voor de Kinder Preventie Middag belt. Bij ons kunt u terecht voor de volgende behandelingen: klachten van bloedend tandvlees, slechte adem, bleken, tandvleesontstekingen tijdens de zwangerschap, poetsinstructies bij kinderen en adviezen tijdens de ortho.

Daarnaast hebben wij speciaal voor kinderen een Kinder Preventie Middag. Tijdens deze middag worden kinderen tijdens een behandeling van 30-45 minuten geleerd hoe te poetsen en worden er voedingsadviezen gegeven om erosie/gaatjes te voorkomen. De preventiemiddag wordt bij ons op woensdagmiddag gehouden. Mocht u een andere dag willen dan is dit geen probleem. Geef van tevoren wel

Kaart