zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Geestelijke Gezondheidszorg >> Purmerend >> RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland

RIBW ZAANSTREEK WATERLAND WEST-FRIESLAND

Bedrijfsnaam

RIBW ZAANSTREEK WATERLAND WEST-FRIESLAND

Adres

Slenkstraat 201/4
1441MN PURMEREND

Telefoon

0299-412670

Website

Stichting RIBW Zaanstreek, Waterland en West-Friesland is een dynamische organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden woonbegeleiding aan mensen die hulp nodig hebben om op hun eigen manier te wonen, de dag te besteden en sociale contacten te hebben. De begeleiding wordt gegeven in drie regio's: Zaanstreek, Waterland en West-Friesland.

Het zorgaanbod is bestemd voor mensen uit alle leeftijdsgroepen vanaf 16 tot 85 jaar met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Onze diensten worden geboden in woonvoorzieningen (in groepen en individueel), op steunpunten (voor arbeid, leren en dagbesteding) en bij clienten thuis. Stichting RIBW Zaanstreek, Waterland en West-Friesland is een dynamische organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden woonbegeleiding aan mensen die hulp nodig hebben om op hun eigen manier te wonen, de dag te besteden en sociale contacten te hebben. De begeleiding wordt gegeven in drie regio's: Zaanstreek, Waterland en West-Friesland.

Het zorgaanbod is bestemd voor mensen uit alle leeftijdsgroepen vanaf 16 tot 85 jaar met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Onze diensten worden geboden in woonvoorzieningen (in groepen en individueel), op steunpunten

Kaart