zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Rotterdam >> Budget Uitvaart Rotterdam

BUDGET UITVAART ROTTERDAM

Bedrijfsnaam

BUDGET UITVAART ROTTERDAM

Adres

Madeliefstraat 7/B
3083TA ROTTERDAM

Telefoon

010-7137676

Website

Het is een moeilijke periode wanneer u met een overlijden te maken krijgt. Het doel van F.X.M. Kloeg is om het in zo'n zware periode u iets makkelijker voor u te maken. Wij zorgen voor een complete uitvaart geheel naar uw wensen. Het is een vast scenario om de crematie te houden en vervolgens weer naar huis te gaan. Slechts in een enkel geval zal de familie wat meer tijd nemen om nog een moment samen te zijn en meer persoonlijke aandacht aan de bezoekers schenken. Maar het kan ook anders bij ons. Momenteel zijn er enkele crematoria en locaties in de omgeving van Rotterdam waar u ook in de avonduren terecht kunt voor het houden van de crematieplechtigheid, het houden van een rouwbezoek en de gelegenheid tot condoleren na afloop van de plechtigheid. En in sommige gevallen is het nu zelfs mogelijk om de crematie dienst en het afscheid thuis te laten plaatsvinden. Vaak kunnen mensen zich 's avonds beter vrij maken.

De uitvaarten van Budget Uitvaart Rotterdam zijn in de verschillende pakketten eenvoudig en netjes. De diensten die wij leveren zullen met zorg en pieteit worden uitgevoerd. Het is natuurlijk mogelijk om de beschikbare pakketen uit te breiden met extra diensten. Hierbij zult u moeten denken aan volgautos, een kerkdienst of een uitvaart in het weekend. U kunt tevens de bloemen bestellen. Rouwautos zijn ook in diverse kleuren beschikbaar zoals bijvoorbeeld bordeaux, zwart, grijs of wit. Er zijn veel verschillende soorten kisten te bestellen, van fineer tot massief eiken. De uitvaart kan ook worden uitgebreid met een langere aula tijd of een langere tijd voor het condoleren.

Budget Uitvaart Rotterdam biedt u ook de mogelijkheid om door middel van een voorbespreking de totale uitvaart te bespreken en tevens een offerte te maken. De uitvaart wordt van A tot Z besproken en veelal wordt er ook de eventuele rouwkaart uitgezocht en opgesteld. Deze voorbespreking wordt meestal gedaan wanneer iemand reeds in de terminale fase van zijn of haar leven verkeerd.

Het voordeel van deze voorbespreking is dat het minder spanning geeft na het overlijden en alles slechts met een telefoontje zoals afgesproken is in werking word gezet. In een aantal gevallen kiest de patient zelfs zelf de rouwkaart en de kist uit. Deze werkwijze wordt vaak als zeer plezierig ervaren.

In Rotterdam bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de wasruimte waar u zelf, eventueel met assistentie volgens uw eigen ritueel de overledene kunt wassen. Het is een moeilijke periode wanneer u met een overlijden te maken krijgt. Het doel van F.X.M. Kloeg is om het in zo'n zware periode u iets makkelijker voor u te maken. Wij zorgen voor een complete uitvaart geheel naar uw wensen. Het is een vast scenario om de crematie te houden en vervolgens weer naar huis te gaan. Slechts in een enkel geval zal de familie wat meer tijd nemen om nog een moment samen te zijn en meer persoonlijke aandacht aan de bezoekers schenken. Maar het kan ook anders bij ons. Momenteel zijn er enkele crematoria en locaties in de omgeving van Rotterdam waar u ook in de

Kaart