zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Hulpverleningsorganisatie >> Alkmaar >> Steunpunt Huiselijk Geweld Noord-Kennemerland

STEUNPUNT HUISELIJK GEWELD NOORD-KENNEMERLAND

Bedrijfsnaam

STEUNPUNT HUISELIJK GEWELD NOORD-KENNEMERLAND

Adres

Postbus 8076
1802KB ALKMAAR

Telefoon

072-5625511

Website

Blijf Groep biedt preventie, opvang en ambulante hulp bij huiselijk geweld in Noord-Holland en Flevoland. Huiselijk geweld kán niet en mág niet. Het is strafbaar. U heeft het recht om voor uzelf of een ander op te komen.

Bel voor advies of hulp 0900 126 26 26 Sommigen willen alleen het verhaal een keer kwijt, bij anderen is het belangrijk om in een therapie of samen met lotgenoten ervaringen te verwerken. In acute of dreigende situaties is er vaak behoefte aan een vluchtadres in de opvang. Soms wil een slachtoffer aangifte doen bij de politie, soms niet. Het hulpaanbod moet daarom afgestemd zijn op de verschillende behoeften. Blijf Groep biedt preventie, opvang en ambulante hulp bij huiselijk geweld in Noord-Holland en Flevoland. Huiselijk geweld kán niet en mág niet. Het is strafbaar. U heeft het recht om voor uzelf of een ander op te komen.

Bel voor advies of hulp 0900 126 26 26 Sommigen willen alleen het verhaal een keer kwijt, bij anderen is het belangrijk om in een therapie of samen met lotgenoten ervaringen te verwerken. In acute of dreigende situaties is er vaak behoefte aan een vluchtadres in de opvang. Soms wil een slachtoffer aangifte doen bij de politie, soms niet. Het hulpaanbod moet daarom

Kaart