zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Schoonheidsspecialist >> Lelystad >> Aestas Wellness Beauty & Sauna

AESTAS WELLNESS BEAUTY & SAUNA

Bedrijfsnaam

AESTAS WELLNESS BEAUTY & SAUNA

Adres

Schoener 4120
8243XB LELYSTAD

Telefoon

0320-219294

Website

Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt ons moderne Wellnesscentrum. Het met groen omheinde buitenbad maakt dat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust. Het door wuivend riet omgeven terras biedt u bovendien een prachtig uitzicht over het water.

Faciliteiten: Sauna Hydromassagebad Powerplate Zonnebank Beauty en Wellness Kapsalon Tijdens alle arrangementen kunt u gebruik maken van onze saunafaciliteiten en ons overkapte zwembad , natuurlijk kunt u onze sauna ook bezoeken op basis van losse entree en kennen wij gereduceerde tarieven voor een avondbezoek en meerbaden kaarten.

Genieten van onze kruiden sauna, het Turkse stoombad of de grote Finse sauna. Ook voor de koelmomenten is een speciale ruimte in-gericht. Daarna relaxen op lounge banken in onze ontspannings-ruimte of in ons restaurant. Voor absolute rust kunt u gebruik maken van de rustruimte boven. Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad ligt ons moderne Wellnesscentrum. Het met groen omheinde buitenbad maakt dat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen en genieten van uw welverdiende rust. Het door wuivend riet omgeven terras biedt u bovendien een prachtig uitzicht over het water.

Faciliteiten: Sauna Hydromassagebad Powerplate Zonnebank Beauty en Wellness Kapsalon Tijdens alle arrangementen kunt u gebruik maken van onze saunafaciliteiten en ons overkapte zwembad , natuurlijk kunt u onze sauna ook bezoeken op basis van losse entree en kennen wij gereduceerde tarieven voor een

Kaart