zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Zwanenburg >> Zegstroo Gedenkstenen

ZEGSTROO GEDENKSTENEN

Bedrijfsnaam

ZEGSTROO GEDENKSTENEN

Adres

Kuyperlaan 26
1161XN ZWANENBURG

Telefoon

020-4977105

Website

WIJ LEVEREN GRAFSTENEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN EN MET EEN SNELLE LEVERTIJD. Wij zijn een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 70 jaar aan ervaring. Zowel de verkoop als de uiteindelijke vervaardiging van de grafstenen voeren wij zelf uit in onze eigen werkplaats. Het is vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig en vakkundig te werk gaan.

Verder beschikken wij over een grote showroom waaruit direct te leveren is. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij een eerlijke prijs en uitstekende service. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats.

Wij vragen geen aanbetaling, u betaalt pas na plaatsing. U ontvangt altijd eerst een ontwerp van de grafsteen met tekst en prijs. U kunt de vervaardiging van letters, etc. bij ons in de werkplaats komen bekijken. De aanvraag voor de vergunning bij de begraafplaats wordt door ons verzorgd. Wij geven 25 jaar garantie op het materiaal. WIJ LEVEREN GRAFSTENEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN EN MET EEN SNELLE LEVERTIJD. Wij zijn een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 70 jaar aan ervaring. Zowel de verkoop als de uiteindelijke vervaardiging van de grafstenen voeren wij zelf uit in onze eigen werkplaats. Het is vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig en vakkundig te werk gaan.

Verder beschikken wij over een grote showroom waaruit direct te leveren is. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij een eerlijke prijs en uitstekende service. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst

Kaart