zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Polikliniek >> Assen >> Medisch Centrum Wilhelmina

MEDISCH CENTRUM WILHELMINA

Bedrijfsnaam

MEDISCH CENTRUM WILHELMINA

Adres

Borgstee 15
9403TS ASSEN

Telefoon

0592-340053

Website

Het Medisch Centrum Wilhelmina (MCW) is een samenwerkingsverband tussen het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en diverse medisch specialisten die werkzaam zijn in het Asser ziekenhuis. In het MCW is een aantal themapoliklinieken gevestigd. Het grote voordeel voor de patient is dat alle noodzakelijke onderzoeken in een bezoek worden uitgevoerd. Op deze wijze is snel een diagnose te stellen en kan ook snel een behandelplan worden gemaakt.

In het MCW wordt alleen verzekerde zorg geleverd. Een verwijzing door een huisarts is daarom wenselijk. Met ongeveer 300 bedden en 1200 medewerkers is het WZA volgens landelijke normen een middelgroot ziekenhuis. Het Medisch Centrum Wilhelmina (MCW) is een samenwerkingsverband tussen het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en diverse medisch specialisten die werkzaam zijn in het Asser ziekenhuis. In het MCW is een aantal themapoliklinieken gevestigd. Het grote voordeel voor de patient is dat alle noodzakelijke onderzoeken in een bezoek worden uitgevoerd. Op deze wijze is snel een diagnose te stellen en kan ook snel een behandelplan worden gemaakt.

In het MCW wordt alleen verzekerde zorg geleverd. Een verwijzing door een huisarts is daarom wenselijk. Met ongeveer 300 bedden en 1200 medewerkers is het WZA

Kaart