zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Tandartsspecialist >> Alphen aan den Rijn >> Orthospecialist Alphen aan den Rijn

ORTHOSPECIALIST ALPHEN AAN DEN RIJN

Bedrijfsnaam

ORTHOSPECIALIST ALPHEN AAN DEN RIJN

Adres

Dotterbloem 1
2408LA ALPHEN AAN DEN RIJN

Telefoon

0172-498277

Website

Het woord orthodontie is afgeleid uit het Grieks en betekent rechte tand” orthos = recht en odontos = tand. Orthodontie is het tandheelkundig specialisme dat zich bezighoudt met de studie, begeleiding en behandeling van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit. Het doel van de orthodontie is het verkrijgen van een goed functionerend en regelmatig gebit, dat goed schoon te houden is. Wat is een orthodontist?

Een orthodontist is een tandarts, die na zijn/haar afstuderen als tandarts nog een vierjarige specialistenopleiding heeft gevolgd aan de afdeling orthodontie op de universiteit. De tandartsen werkzaam bij de Orthospecialist hebben allemaal de specialisatie Orthodontie voltooid en zijn vervolgens ingeschreven geweest in het specialisten register. Wij zijn allemaal lid van de Nederlandse Verenging voor Orthodontie (www.vvo.nl) en nemen ook actief deel aan het kwaliteitsprogramma zoals dat gehanteerd wordt door onze beroepsgroep. Het woord orthodontie is afgeleid uit het Grieks en betekent rechte tand” orthos = recht en odontos = tand. Orthodontie is het tandheelkundig specialisme dat zich bezighoudt met de studie, begeleiding en behandeling van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit. Het doel van de orthodontie is het verkrijgen van een goed functionerend en regelmatig gebit, dat goed schoon te houden is. Wat is een orthodontist?

Een orthodontist is een tandarts, die na zijn/haar afstuderen als tandarts nog een vierjarige specialistenopleiding heeft gevolgd aan de afdeling orthodontie op de

Kaart