zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> IJmuiden >> Fysiotherapie Kennemerlaan

FYSIOTHERAPIE KENNEMERLAAN

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE KENNEMERLAAN

Adres

Kennemerlaan 31
1972EG IJMUIDEN

Telefoon

0255-533321

Email

info@fysiotherapie-ijmuiden.nl

Website

Karakteristiek voor Fysiotherapie Kennemerlaan is de persoonlijke sfeer en begeleiding. Hiermee wordt u wegwijs gemaakt op het gebied van houdings- en bewegingsbesef om op deze wijze meer controle over uw eigen lichaam en functioneren te krijgen. Naast het behandelen van klachten geven wij desgewenst ook advies over bewegen en activiteiten. In principe zijn alle mensen met klachten aan het bewegingsapparaat van harte welkom in de praktijk. De werkzame fysiotherapeuten hebben allen de opleiding fysiotherapie met goed gevolg afgelegd en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister fysiotherapie. Leon is de fysiotherapeut welke het meest in de praktijk werkzaam is en als contactpersoon dient voor alle mensen inclusief verwijzers.

Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om in het bezit van een verwijsbriefje van de huisarts of specialist te zijn om in aanmerking te komen voor een behandeling. DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie) zorgt ervoor dat u te allen tijde een praktijk kan binnenlopen. Aan de hand van een screening en intake kan dan bekeken worden of fysiotherapie de beste behandeling voor uw klachten is. Blijkt dit het geval dan kan een behandeling direct in gang gezet worden.

Een belangrijk onderdeel van een behandeling is een individuele begeleiding en advisering om tot een zo goed mogelijk behandelresultaat te komen. Onderdeel van deze begeleiding en advisering is o.a. een antwoord op vragen als wat kan ik nu wel doen?” of wat moet ik nu juist laten? Karakteristiek voor Fysiotherapie Kennemerlaan is de persoonlijke sfeer en begeleiding. Hiermee wordt u wegwijs gemaakt op het gebied van houdings- en bewegingsbesef om op deze wijze meer controle over uw eigen lichaam en functioneren te krijgen. Naast het behandelen van klachten geven wij desgewenst ook advies over bewegen en activiteiten. In principe zijn alle mensen met klachten aan het bewegingsapparaat van harte welkom in de praktijk. De werkzame fysiotherapeuten hebben allen de opleiding fysiotherapie met goed gevolg afgelegd en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister

Kaart