zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Nijverdal >> Uitvaartverzorging Nijverdal eo

UITVAARTVERZORGING NIJVERDAL EO

Bedrijfsnaam

UITVAARTVERZORGING NIJVERDAL EO

Adres

Duivecatelaan 1
7443PS NIJVERDAL

Telefoon

0548-616631

Website

Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk die op een zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier een uitvaart willen verzorgen. Dat ervaren wij als onze belangrijkste opdracht en daarvoor zal het bestuur en de commissie van toezicht zich inspannen om de juiste personen en middelen in te zetten. Een uitvaart is een persoonlijk afscheid van een uniek individu. Dat mag best in de vormgeving tot uitdrukking worden gebracht. Juist de persoonlijke details van een uitvaart zijn belangrijk.

Het laatste afscheid is een herinnering voor het leven. Het persoonlijke karakter ervan kan worden benadrukt met persoonlijke afscheidswoorden, de muziek, een uitvaartkist, het rouwvervoer en het drukwerk, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Een uitvaart is voor iedereen anders.

Stichting Uitvaartverzorging voor Nijverdal en omstreken biedt u alle ondersteuning waar nodig en regelt voor u de volledige uitvaart rekening houdende met uw speciale wensen. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk die op een zorgvuldige, persoonlijke en respectvolle manier een uitvaart willen verzorgen. Dat ervaren wij als onze belangrijkste opdracht en daarvoor zal het bestuur en de commissie van toezicht zich inspannen om de juiste personen en middelen in te zetten. Een uitvaart is een persoonlijk afscheid van een uniek individu. Dat mag best in de vormgeving tot uitdrukking worden gebracht. Juist de persoonlijke details van een uitvaart zijn belangrijk.

Het laatste afscheid is een herinnering voor het leven. Het persoonlijke karakter ervan kan worden

Kaart