zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Nijkerk (gld) >> Alpha Natuursteen BV

ALPHA NATUURSTEEN BV

Bedrijfsnaam

ALPHA NATUURSTEEN BV

Adres

Gezellenstraat 1
3861RD NIJKERK (GLD)

Telefoon

033-2450805

Email

info@alphanatuursteen.nl

Website

De naam 'alpha' is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het 'begin'. Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen.

Ons uitgangspunt is: 'Kwaliteit van nu - service van toen'. Daarbij willen we optimaal gebruik maken van de hedendaagse kennis en ervaring aangaande de materialen en technische mogelijkheden, met de service van toen door tijd en aandacht. Als het gaat om een grafmonument vinden wij het belangrijk dat u zich bij 'Alpha' op uw gemak voelt en dat u op een prettige manier een beeld kunt krijgen van de diverse mogelijkheden. Dit kan in onze showrooms, een presentatieboek of door een bezoek bij u thuis, al dan niet in combinatie met een bezoek aan de begraafplaats. Een hele andere dimensie in ons bedrijf is onze showroom met natuurstenen vloeren en lambrisering. In deze showroom kunnen wij u meer dan 20 soorten vloeren laten zien naast de diverse lambriseringen. De naam 'alpha' is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor het 'begin'. Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen.

Ons uitgangspunt is: 'Kwaliteit van nu - service van toen'. Daarbij willen we optimaal gebruik maken van de hedendaagse kennis en ervaring aangaande de materialen en technische mogelijkheden, met de service van toen door tijd en aandacht. Als het gaat om een grafmonument vinden wij het belangrijk dat u zich bij 'Alpha' op uw gemak voelt en dat u op een prettige manier een beeld kunt krijgen van de

Kaart