zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Gezondheidscentrum >> Lelystad >> GGD Flevoland Hoofdvestiging

GGD FLEVOLAND HOOFDVESTIGING

Bedrijfsnaam

GGD FLEVOLAND HOOFDVESTIGING

Adres

Noorderwagenstraat 2
8223AM LELYSTAD

Telefoon

0320-276211

Website

De afdeling AGZ bevordert en beschermt de gezondheid van de bevolking door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, zoals griep, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) en tuberculose. Reizigers kunnen bij de afdeling AGZ terecht voor vaccinaties en advies. Ook milieu, hygiene en openbare geestelijke gezondheidszorg vallen onder AGZ.

De GGD is een gemeenschappelijke organisatie van de zes gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. De GGD Flevoland heeft vestigingen in alle zes de gemeenten.

bevordert en beschermt de gezondheid van de bevolking door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, zoals griep, seksueel overdraagbare aandoeningen en tuberculose. Reizigers kunnen bij de afdeling AGZ terecht voor vaccinaties en advies. Ook milieu, hygiene en openbare geestelijke gezondheidszorg vallen onder AGZ.

Of u gezond bent weet u zelf het beste. En als u twijfelt, gaat u misschien naar uw huisarts. Maar hoe gezond is de bevolking, hoe gezond zijn we met zn allen? Die vraag is moeilijker te beantwoorden.

Enquêtes



Om inzicht te krijgen in de gezondheidstoestand van (groepen) inwoners wordt elke vier jaar een onderzoek gehouden onder een doelgroep (senioren, volwassenen en jongeren). Dit gebeurt door middel van een vragenlijst die onder de doelgroep wordt verspreid. De enquête bestaat uit vragen op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. De afdeling AGZ bevordert en beschermt de gezondheid van de bevolking door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, zoals griep, seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) en tuberculose. Reizigers kunnen bij de afdeling AGZ terecht voor vaccinaties en advies. Ook milieu, hygiene en openbare geestelijke gezondheidszorg vallen onder AGZ.

De GGD is een gemeenschappelijke organisatie van de zes gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. De GGD Flevoland heeft vestigingen in alle zes de gemeenten.

bevordert en beschermt de gezondheid van de bevolking door

Kaart