zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Ziekenhuis >> Groesbeek >> Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald

UNIVERSITAIR CENTRUM VOOR CHRONISCHE ZIEKTEN DEKKERSWALD

Bedrijfsnaam

UNIVERSITAIR CENTRUM VOOR CHRONISCHE ZIEKTEN DEKKERSWALD

Adres

Nijmeegsebaan 31
6561KE GROESBEEK

Telefoon

024-6859911

Website

Het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten (Dekkerswald UCCZ) verleent zorg aan chronisch zieke patienten. Deze zorg richt zich grotendeels op het leren omgaan met de ziekte. Een chronische ziekte is weliswaar niet te genezen, het is wel mogelijk klachten en belemmeringen te verminderen. Ons voornaamste doel luidt dan ook: het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald (UCCZ Dekkerswald) biedt een veelzijdig en professioneel zorgaanbod aan chronisch zieke patienten. Het unieke behandelconcept heeft naast specialistische patientenzorg ook aandacht voor vermindering van klachten en belemmeringen en het leren omgaan met de ziekte. Het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten (Dekkerswald UCCZ) verleent zorg aan chronisch zieke patienten. Deze zorg richt zich grotendeels op het leren omgaan met de ziekte. Een chronische ziekte is weliswaar niet te genezen, het is wel mogelijk klachten en belemmeringen te verminderen. Ons voornaamste doel luidt dan ook: het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald (UCCZ Dekkerswald) biedt een veelzijdig en professioneel zorgaanbod aan chronisch zieke patienten. Het unieke behandelconcept heeft naast specialistische

Kaart