zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Nieuwkoop >> Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK NIEUWKOOP

Bedrijfsnaam

VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK NIEUWKOOP

Adres

Haydnstraat 10
2421GX NIEUWKOOP

Telefoon

0172-571913

Email

mw.verbeek@zonnet.nl

Website

Verloskundige Zorg Nieuwkoop is er voor je in Nieuwkoop, Ter Aar en omstreken. Onze visie We streven naar het geven van professionele zorg en persoonlijke aandacht. We willen graag vrouwen bewust maken van hun eigen vermogen om, zo veel als mogelijk is, op eigen kracht een kind te krijgen en hechten daarbij aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is.

Ons doel is om, zoveel mogelijk, zorg naar behoefte te verlenen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Een zwangerschap en bevalling zijn hele bijzondere, maar ook hele normale en natuurlijke processen. Wij waken tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd over het verloop van deze processen en verwijzen je, indien nodig, naar andere specialisten. Verloskundige Zorg Nieuwkoop is er voor je in Nieuwkoop, Ter Aar en omstreken. Onze visie We streven naar het geven van professionele zorg en persoonlijke aandacht. We willen graag vrouwen bewust maken van hun eigen vermogen om, zo veel als mogelijk is, op eigen kracht een kind te krijgen en hechten daarbij aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is.

Ons doel is om, zoveel mogelijk, zorg naar behoefte te verlenen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Een zwangerschap en bevalling zijn hele bijzondere, maar ook hele normale en natuurlijke processen. Wij waken

Kaart