zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Psychotherapie >> Leiden >> Kamphuis Drs M L

KAMPHUIS DRS M L

Bedrijfsnaam

KAMPHUIS DRS M L

Adres

Professorenpad 119
2313TC LEIDEN

Telefoon

06-10698383

Website

Mijn naam is Marinka Kamphuis. Na mijn studie psychologie volgde ik, naast mijn werk als psycholoog, de opleiding tot psychotherapeut. Bij deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in twee stromingen binnen de psychotherapie: gedragstherapie en psychoanalytische psychotherapie. Dit betekent dat ik praktisch, klachtgericht, op het hier-en-nu gericht kan werken, maar ook kan ik therapie geven gericht op inzicht in onderliggende problematiek en psychodynamiek.

Naast mijn eigen praktijk heb ik een parttime aanstelling bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Tevens geef ik op freelance basis les op de universiteit. Mijn naam is Marinka Kamphuis. Na mijn studie psychologie volgde ik, naast mijn werk als psycholoog, de opleiding tot psychotherapeut. Bij deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in twee stromingen binnen de psychotherapie: gedragstherapie en psychoanalytische psychotherapie. Dit betekent dat ik praktisch, klachtgericht, op het hier-en-nu gericht kan werken, maar ook kan ik therapie geven gericht op inzicht in onderliggende problematiek en psychodynamiek.

Naast mijn eigen praktijk heb ik een parttime aanstelling bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Tevens geef ik op

Kaart