zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Optometrist >> Tilburg >> Eekelaar Contactlenzen

EEKELAAR CONTACTLENZEN

Bedrijfsnaam

EEKELAAR CONTACTLENZEN

Adres

Bredaseweg 100
5038NJ TILBURG

Telefoon

013-5422871

Website

Eekelaar Optiek bestaat uit 4 gespecialiseerde afdelingen. Namelijk brillen, sunwear, lenzen en optometrie. Eekelaar Sunwear is er in geslaagd om de grootste zonnebril collectie van Tilburg voor u samen te stellen. Ruim 800 zonnebrillen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij van Eekelaar Sunwear hebben ook dit jaar weer een aantal nieuwe merken.

Eekelaar is al vele jaren de specialist in contactlenzen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen. Ieder mens en dus ieder oog is anders. Wat voor de ene persoon een perfecte lens is, is voor de ander soms niet geschikt en/of goed genoeg. Een persoonlijk advies en een persoonlijke contactlensaanpassing is dus van groot belang.

Eekelaar Sunwear is gespecialiseerd in sportzonnebrillen. Wij zijn al ruim 15 jaar oakley dealer. En hebben de grootste oakley collectie van Tilburg en omstreken. Bij Eekelaar Sunwear kun u altijd de laatste oakley zonnebrillen passen. Er zijn altijd tussen de 75 en 100 zonnebrillen op voorraad Eekelaar Optiek bestaat uit 4 gespecialiseerde afdelingen. Namelijk brillen, sunwear, lenzen en optometrie. Eekelaar Sunwear is er in geslaagd om de grootste zonnebril collectie van Tilburg voor u samen te stellen. Ruim 800 zonnebrillen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij van Eekelaar Sunwear hebben ook dit jaar weer een aantal nieuwe merken.

Eekelaar is al vele jaren de specialist in contactlenzen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen. Ieder mens en dus ieder oog is anders. Wat voor de ene persoon een perfecte lens is, is voor de ander soms niet geschikt en/of goed

Kaart