zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Oefentherapie >> Wageningen >> Mensendieck Oefentherapie A van der Beek

MENSENDIECK OEFENTHERAPIE A VAN DER BEEK

Bedrijfsnaam

MENSENDIECK OEFENTHERAPIE A VAN DER BEEK

Adres

Tarthorst 77
6708HG WAGENINGEN

Telefoon

0317-417005

Email

annemarie@beterbewegen.nl

Website

Karin Vaessen is vanaf 1992 gevestigd als oefentherapeut Mensendieck in Wageningen. In de praktijk komen veel mensen met klachten die te maken hebben met houding en beweging. Ze is gespecialiseerd in RSI (klachten aan arm, nek en schouder KANS). Deze klachten komen veel voor bij studenten en medewerkers van de Wageningse Universiteit. Ook op het gebied van stressgerelateerde klachten en incontinentietraining is de praktijk gespecialiseerd.

Vanaf 1 september is er elke donderdagmiddag van 17.00 18.00 uur een vrij inloop spreekuur voor studenten met RSI/KANS klachten. (Klachten aan arm, nek en schouder). Het spreekuur is bedoeld om korte vragen m.b.t. RSI/KANS klachten, oefeningen, werkhouding etc te beantwoorden. Verder wordt er advies gegeven over wat te doen bij deze klachten (bijvoorbeeld rust, sport/bewegen, pauze software enzovoort) en of therapie en welke therapie geendiceerd is. Ook wanneer er vragen zijn over reeds gekregen adviezen, oefeningen, tips ben je welkom. Karin Vaessen is vanaf 1992 gevestigd als oefentherapeut Mensendieck in Wageningen. In de praktijk komen veel mensen met klachten die te maken hebben met houding en beweging. Ze is gespecialiseerd in RSI (klachten aan arm, nek en schouder KANS). Deze klachten komen veel voor bij studenten en medewerkers van de Wageningse Universiteit. Ook op het gebied van stressgerelateerde klachten en incontinentietraining is de praktijk gespecialiseerd.

Vanaf 1 september is er elke donderdagmiddag van 17.00 18.00 uur een vrij inloop spreekuur voor studenten met RSI/KANS klachten. (Klachten aan arm, nek

Kaart