zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Ziekenhuis >> Amsterdam >> VU medisch centrum

VU MEDISCH CENTRUM

Bedrijfsnaam

VU MEDISCH CENTRUM

Adres

De Boelelaan 1117
1081HV AMSTERDAM

Telefoon

020-4444444

Website

VU medisch centrum is een universitair medisch centrum. Dit betekent dat niet alleen patientenzorg onze taak is, maar ook het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van opleidingen.

VU medisch centrum staat voor onderscheidende patientenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VU medisch centrum komt voort uit een christelijke traditie en koppelt geloof in persoonlijke, integere en respectvolle behandeling van mensen aan gezonde ambitie en fundamentele nieuwsgierigheid. VU medisch centrum wil beter maken, maar ook beter zijn, nog beter worden en bijdragen aan de medische kennis van morgen. VU medisch centrum is een universitair medisch centrum. Dit betekent dat niet alleen patientenzorg onze taak is, maar ook het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van opleidingen.

VU medisch centrum staat voor onderscheidende patientenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VU medisch centrum komt voort uit een christelijke traditie en koppelt geloof in persoonlijke, integere en respectvolle behandeling van mensen aan gezonde ambitie en fundamentele nieuwsgierigheid. VU medisch centrum wil beter maken, maar ook beter zijn, nog beter

Kaart