zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Thuiszorg >> Den Bosch >> Standby Zorg

STANDBY ZORG

Bedrijfsnaam

STANDBY ZORG

Adres

Vughterweg 47
5211CK DEN BOSCH

Telefoon

088-0180200

Website

STANDBY thuiszorg is een toonaangevende organisatie die zorgvragers de beste zorg wil bieden. Passend bij hun zorgvraag en hun leefsituatie. Ons kantoor staat in Boxtel en van daaruit zorgen wij dat zorgvragers de meest optimale zorg krijgen in hun thuissituatie. Wij doen dit door hen voldoende tijd en aandacht te geven, juist op de momenten dat dit echt nodig is.

Wij werken samen met circa 500 betrokken en gepassioneerde zorgverleners door heel Nederland, die actief zijn op alle zorgniveaus en die stuk voor stuk ruime ervaring en kennis hebben in hun vakgebied. Of het nu gaat om een bejaardenverzorger(ster) of een gespecialiseerde verpleegkundige, onze zorgverleners bieden bijzondere zorg... omdat ieder mens nu eenmaal bijzonder is.

STANDBY thuiszorg vindt het belangrijk dat u de zorg krijgt die u verdient en dat u zich thuis blijft voelen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Spreekt dit u aan, bel ons dan voor een kennismakingsgesprek of neem contact op via ons contact formulier op onze website. Uw zorg is Onze zorg STANDBY thuiszorg doet er alles aan om voor zorgvragers zo snel mogelijk de juiste hulp te organiseren. Als het nodig is zelfs binnen 24 uur!

Benadert u ons met een zorgvraag, dan komen wij indien mogelijk eerst bij u op bezoek. Wij leren u graag kennen in uw eigen omgeving

Kaart