zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Reintegratie >> Leiden >> Alfa Beta Reintegratie

ALFA BETA REINTEGRATIE

Bedrijfsnaam

ALFA BETA REINTEGRATIE

Adres

Frambozenweg 7
2321KA LEIDEN

Telefoon

071-5141183

Website

Alfa Bèta Consult is een volgroeid inburgering- en reentegratiebedrijf, dat uit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is om als anderstalige Nederlands te leren en kennis op te doen van land en cultuur om zo een plaats te verwerven in de Nederlandse maatschappij.

Alfa Bèta Consult slaagt er door geduld en maatwerk in een vertrouwensband op te bouwen met individuele cursisten en de organisaties die zij bezoeken. Dit doen we onder andere door deel te nemen aan bijeenkomsten van koepelorganisaties, door activiteiten te bezoeken die georganiseerd worden vanuit de doelgroep en door ons als vrijwilliger in te zetten bij vluchtelingenorganisaties. Alfa Bèta Consult is een volgroeid inburgering- en reentegratiebedrijf, dat uit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is om als anderstalige Nederlands te leren en kennis op te doen van land en cultuur om zo een plaats te verwerven in de Nederlandse maatschappij.

Alfa Bèta Consult slaagt er door geduld en maatwerk in een vertrouwensband op te bouwen met individuele cursisten en de organisaties die zij bezoeken. Dit doen we onder andere door deel te nemen aan bijeenkomsten van koepelorganisaties, door activiteiten te bezoeken die georganiseerd worden vanuit de doelgroep en door ons als

Kaart