zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Maassluis >> Liv Verloskundigen

LIV VERLOSKUNDIGEN

Bedrijfsnaam

LIV VERLOSKUNDIGEN

Adres

Rontgendreef 2
3146BN MAASSLUIS

Telefoon

010-5922816

Website

Persoonlijke begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambedperiode. Kleine praktijk met veel tijd en aandacht voor moeder en kind. Ons werkgebied omvat Maasland, Maassluis en Vlaardingen.

Ons motto 'Iedere zwangerschap en bevalling is uniek, ieder mens is uniek, iedere pasgeboren baby is uniek, wij bieden clientgerichte verloskundige begeleiding met een persoonlijk karakter.' Je ziet in je zwangerschap in principe 3 gezichten, jij leert ons kennen en wij leren jou kennen. We bouwen zo een band met elkaar op. Uit onderzoek is gebleken dat dit een positief effect heeft op de manier waarop vrouwen hun bevalling ingaan en op het verloop van de bevalling. Persoonlijke begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambedperiode. Kleine praktijk met veel tijd en aandacht voor moeder en kind. Ons werkgebied omvat Maasland, Maassluis en Vlaardingen.

Ons motto 'Iedere zwangerschap en bevalling is uniek, ieder mens is uniek, iedere pasgeboren baby is uniek, wij bieden clientgerichte verloskundige begeleiding met een persoonlijk karakter.' Je ziet in je zwangerschap in principe 3 gezichten, jij leert ons kennen en wij leren jou kennen. We bouwen zo een band met elkaar op. Uit onderzoek is gebleken dat dit een positief effect heeft op de manier

Kaart