zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Echtscheidingsmediation >> Heerlen >> Luijten Advocaten

LUIJTEN ADVOCATEN

Bedrijfsnaam

LUIJTEN ADVOCATEN

Adres

Ruys de Beerenbroucklaan 16
6411GB HEERLEN

Telefoon

045-5713888

Email

secretariaat@luijtenadvocaten.nl

Website

LUIJTEN ADVOCATEN is een volledig en officieel erkend specialistisch kantoor op het gebied van het Personen- en Familierecht met name het Echtscheidingsrecht en Erfrecht en in het Arbeidsrecht w.o. het Ontslagrecht. Daarnaast heeft Luijten Advocaten bijzondere aandacht voor o.a. huurrecht, contractenrecht, burengeschillen en incasso's.

Het kantoor dat reeds in 1984 werd opgericht biedt juridische ondersteuning aan zowel ondernemingen als particulieren, waarbij professionele en kwalitatief hoogwaardige diensten en een bijzondere mate van service worden geboden tegen gunstige tarieven. Het kantoor is laagdrempelig, hetgeen mede tot uitdrukking wordt gebracht door een gratis inloopspreekuur. LUIJTEN ADVOCATEN werkt tevens nauw samen met Notariskantoor Luijten te Landgraaf, waardoor wij U nog beter kunnen ondersteunen bij de diverse juridische diensten. LUIJTEN ADVOCATEN is een volledig en officieel erkend specialistisch kantoor op het gebied van het Personen- en Familierecht met name het Echtscheidingsrecht en Erfrecht en in het Arbeidsrecht w.o. het Ontslagrecht. Daarnaast heeft Luijten Advocaten bijzondere aandacht voor o.a. huurrecht, contractenrecht, burengeschillen en incasso's.

Het kantoor dat reeds in 1984 werd opgericht biedt juridische ondersteuning aan zowel ondernemingen als particulieren, waarbij professionele en kwalitatief hoogwaardige diensten en een bijzondere mate van service worden geboden tegen gunstige tarieven. Het

Kaart