zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Geestelijke Gezondheidszorg >> Arnhem >> RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Centraal Bureau + Zorgbemiddeling

RIBW ARNHEM & VELUWE VALLEI CENTRAAL BUREAU + ZORGBEMIDDELING

Bedrijfsnaam

RIBW ARNHEM & VELUWE VALLEI CENTRAAL BUREAU + ZORGBEMIDDELING

Adres

Velperweg 11
6824BC ARNHEM

Telefoon

026-4424236

Email

into@ribwavv.nl

Website

De RIBW Arnhem & Veluwe Vallei helpt en begeleidt haar clienten die door hun psychiatrische problematiek niet zelfstandig kunnen wonen en leven. Het is ons uitgangspunt dat iedere client zo zelfstandig mogelijk woont. Onze clienten kunnen de woonvorm kiezen die het beste bij hen past. Wij bieden vormen van beschermd wonen en begeleid zelfstandig wonen.

Bij het normaal en zo zelfstandig mogelijk leven hoort ook een zinvolle dagbesteding. Wij helpen clienten om een passende dagbesteding te vinden. Dit kan kan een dagactiviteit, opleiding of werk zijn Sommige mensen willen of kunnen niet de juiste hulpinstanties vinden voor de ondersteuning die zij nodig hebben. Ook deze mensen helpen wij op weg. Wij geven hen tijdelijke praktische begeleiding, ook wel Zorgbemiddeling genoemd. Zij krijgen deze hulp tot ze het verder zelf redden of een andere instantie de zorg overneemt.

In Nederland zijn in totaal 24 Regionale Instellingen voor Beschermd Wonen (RIBW). RIBW Arnhem & Veluwe Vallei is er een van. We zijn een zelfstandige stichting met een eigen werkgebied: de regio Arnhem en een deel van de Veluwe. RIBW Arnhem & Veluwe Vallei is aangesloten bij de RIBW Alliantie , de overkoepelende organisatie van RIBW-en in Nederland. Wij hebben een totale capaciteit van ruim 1300 plaatsen Beschermd en Begeleid Zelfstandig Wonen. Er werken ruim 400 medewerkers. Sinds 2006 zijn wij HKZ- gecertificeerd. De RIBW Arnhem & Veluwe Vallei helpt en begeleidt haar clienten die door hun psychiatrische problematiek niet zelfstandig kunnen wonen en leven. Het is ons uitgangspunt dat iedere client zo zelfstandig mogelijk woont. Onze clienten kunnen de woonvorm kiezen die het beste bij hen past. Wij bieden vormen van beschermd wonen en begeleid zelfstandig wonen.

Bij het normaal en zo zelfstandig mogelijk leven hoort ook een zinvolle dagbesteding. Wij helpen clienten om een passende dagbesteding te vinden. Dit kan kan een dagactiviteit, opleiding of werk zijn Sommige mensen willen of kunnen niet de

Kaart