zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zorgcentrum >> Maastricht >> Mosae Thuiszorg

MOSAE THUISZORG

Bedrijfsnaam

MOSAE THUISZORG

Adres

Medoclaan 66
6213EC MAASTRICHT

Telefoon

043-3549180

Email

info@mosaezorggroep.nl

Website

Omdat steeds meer mensen thuis willen blijven wonen, in hun eigen omgeving, bij bekenden en met eigen spulletjes is Mosae Thuiszorg opgericht. Daarmee bieden wij naast de mogelijkheid om te wonen en zorg te krijgen bij onze zorglocaties net dat beetje extra, waardoor het mogelijk is zelfstandig te blijven wonen.

Campagne, Licht en Liefde, Scharwyerveld en Sint Gerlachus kennen speciale afdelingen voor mensen met geestelijke ouderdomsklachten. In veel gevallen gaat het hierbij om dementie. Het omgaan met dementerende ouderen vraagt om een gespecialiseerde aanpak en om gespecialiseerde medewerkers.

In deze locaties worden ouderen met deze problemen groepsgewijs opgevangen en begeleid. Kenmerken van de groepsverzorging zijn: warmte, huiselijkheid en structuur. De bewoner behoudt de volledige beschikking over een eigen kamer, meestal op de etage/afdeling waar ook de groepsverzorging is.

Al onze zorgcentra bieden de mogelijkheid om er voor korte tijd te verblijven in geval van een calamiteit, zoals een plotselinge ziekte of een ongeval. In zo'n geval heeft men meer behoefte aan zorg en aandacht. En als deze verzorging of voldoende aandacht thuis niet geboden kan worden, kan gebruik worden gemaakt van deze dienst.

U verblijft voor maximaal een paar weken op een logeerkamer of in een appartement voor tijdelijk verblijf en kunt gebruik maken van alle zorg- en dienstverlening van de locatie. Voor kortdurend verblijf is een indicatie nodig van het CIZ. Omdat steeds meer mensen thuis willen blijven wonen, in hun eigen omgeving, bij bekenden en met eigen spulletjes is Mosae Thuiszorg opgericht. Daarmee bieden wij naast de mogelijkheid om te wonen en zorg te krijgen bij onze zorglocaties net dat beetje extra, waardoor het mogelijk is zelfstandig te blijven wonen.

Campagne, Licht en Liefde, Scharwyerveld en Sint Gerlachus kennen speciale afdelingen voor mensen met geestelijke ouderdomsklachten. In veel gevallen gaat het hierbij om dementie. Het omgaan met dementerende ouderen vraagt om een gespecialiseerde aanpak en om gespecialiseerde

Kaart