zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Arm-, nek- en schouderklachten >> Veenhuizen
Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio

FYSIO GROOTEGAST

De Schalck 6
9861BD, GROOTEGAST
Telefoon: 0594-612329
meer info >>
15.3Km

ADVIES IN BEWEGING LIENEKE VOLGER

Riouwstraat 34
9715BX, GRONINGEN
Telefoon: 050-5730407
meer info >>
15.5Km

KATS (BEKKEN)FYSIOTHERAPIE V

Parkstraat 6
9401LJ, ASSEN
Telefoon: 0592-330163
meer info >>
16.1Km

OEFENTHERAPIE CESAR NOORDERBAD

Oosterhamrikkade 66
9714BG, GRONINGEN
Telefoon: 050-5711327
meer info >>
16.1Km


Arm-, nek- en schouderklachten informatie

Klachten aan armen, nek en/of schouders komen veel voor. Meestal vormen een verkeerde houding, overbelasting of spanningen een belangrijke oorzaak. Door een stijve nek of een pijnlijke schouder gaat u anders bewegen. Zo raken de spieren uit balans en dat heeft invloed op uw houding. Pijn, krachtsverlies en stijfheid beïnvloeden uw welzijn en uw manier van bewegen. Het kan invloed hebben op uw ademhaling uw concentratievermogen en het kan u uit uw slaap houden.
Typische arm, nek of schouderklachten kunnen voortkomen uit een verkeerde werkhouding. Uw werkplek kan van grote invloed zijn.

Daarnaast zijn er ook sportblessures waarvoor u bij een oefentherapeut aan het juiste adres bent. Ook kunnen de klachten het gevolg zijn van een afwijking aan de wervelkolom b.v. scoliose of kyfose of van een (chronische) aandoening b.v. artrose.

Wat doet de oefentherapeut?

De oefentherapeut stemt de behandeling af op uw persoonlijke situatie. Dat betekent dat u oefeningen en adviezen krijgt die op maat zijn gesneden. We houden rekening met uw mogelijkheden en uw dagelijkse activiteiten thuis en op het werk. Zowel uw werkomgeving (hoogte stoel en bureau), uw thuissituatie (stofzuigen, strijken) als uw hobby?s (sporten, tuinieren, klussen) komen aan de orde.

Door de oefeningen en de adviezen van uw oefentherapeut toe te passen, leert u om gezonder te bewegen. Zo kunt u weer optimaal functioneren in al uw dagelijkse activiteiten.

Bovenstaande tekst is goedgekeurd door: T. Kruijer - Cesar-oefentherapeute