zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Zwangerschapskleding >> Sliedrecht >> Roze-Marijn.nl

ROZE-MARIJN.NL

Bedrijfsnaam

ROZE-MARIJN.NL

Adres

Pergolesilaan 8
3363KC SLIEDRECHT

Telefoon

0184-632043

Website

Hier kunt u online terecht voor prachtige positie- en dameskleding! Wij hebben ook een aparte afdeling voor `kleding op maat!` Elke gewenste maat is te verkrijgen, daar zijn onze coupeuses in gespecialiseerd! U mag ook op afspraak bij ons langskomen. Heeft u wensen of een bepaalde maat nodig?! Alles is mogelijk! Bel, mail of laat een bericht achter!











Tijdens uw zwangerschap maakt u een bijzondere periode in uw leven mee. Daarom is het fijn om goed passende kleding te dragen, en dan vooral ook nog eens kleding in uw eigen stijl! Gemaakt van bijzonder mooie stoffen van hoge kwaliteit, zoals (glanzende) memorystof, katoen, kant en tricot! Vakkundig gemaakt door ervaren coupeuses en de positierokken zijn voorzien van een brede band van tricot of boordstof zodat uw buik en uw kindje heerlijk beschermd zitten! Deze band zit alleen aan de voorkant! Aan de achterkant is het een gewone rok met of zonder blinde rits. Ook zijn er mooie positie- en damesrokken van tricot. Hier kunt u online terecht voor prachtige positie- en dameskleding! Wij hebben ook een aparte afdeling voor `kleding op maat!` Elke gewenste maat is te verkrijgen, daar zijn onze coupeuses in gespecialiseerd! U mag ook op afspraak bij ons langskomen. Heeft u wensen of een bepaalde maat nodig?! Alles is mogelijk! Bel, mail of laat een bericht achter!











Tijdens uw zwangerschap maakt u een bijzondere periode in uw leven mee. Daarom is het fijn om goed passende kleding te dragen, en dan vooral ook nog eens kleding in uw eigen stijl! Gemaakt van bijzonder mooie stoffen van hoge

Kaart