zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> VALKENSWAARD >> Agalef Relatietherapie

AGALEF RELATIETHERAPIE

Bedrijfsnaam

AGALEF RELATIETHERAPIE

Adres

Escudohof 14
5551 DD VALKENSWAARD

Telefoon

040-8480041

Email

contact@agalef.nl

Website

Hartelijk welkom bij AGALEF oftewel “ door lef anders gaan leven thuis en op het werk”. Leven wordt daarbij gezien als meervoud van “ lef” (Loesje)

Het leven is niet alleen een aaneenschakeling van seizoenen en jaren maar vooral ook van prettige en minder prettige gebeurtenissen. Door opvoeding en levenservaring gaat u ongemerkt op een bepaalde manier kijken, denken, voelen en leven. Agalef leert u deze gewoontes te doorbreken en anders te communiceren, in de privésituatie maar ook in de werksituatie! Agalef helpt u kortom met uw relatieproblemen met anderen.

Enige lef is absoluut noodzakelijk. Uw omgeving zal reageren op uw veranderingen. Door een groter zelfvertrouwen dwingt u echter meer respect af bij anderen. Relatietherapie kan zowel privé als op het werk uw leven duidelijk verbeteren.

In iedere relatie, op werk of thuis, krijgt u te maken met conflicten bijvoorbeeld in uw rol als ouder, partner, manager en/ of personeelslid. Counseling bij Agalef helpt u anders te kijken, anders te denken, anders te voelen en anders te communiceren. U leert om weer begrip te krijgen voor jezelf en voor de ander.

Agalef biedt counseling voor uw privésituatie en/ of uw werksituatie. Neem gerust met mij contact op voor een kennismakingsgesprek.

Kaart