zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Assen >> Oedeem en Fysiotherapie Jansen

OEDEEM EN FYSIOTHERAPIE JANSEN

Bedrijfsnaam

OEDEEM EN FYSIOTHERAPIE JANSEN

Adres

Amerikaweg 80
9407TM ASSEN

Telefoon

06-40300250

Email

OFJ@online.nl

Website

De praktijk richt zich specifiek op:

De behandeling van patiënten met oedeem.
De oedeemtherapie richt zich op aangeboren lymfoedeem, secundair lymfoedeem (bijv. na operatie, bestraling of chemokuur), veneus oedeem, traumatisch oedeem (na een ongeval of operatie) en lipoedeem (vochtophoping in de vetcellen). De oedeemtherapie bestaat uit verschillende behandelcombinaties zoals: manuele lymfdrainage, oefentherapie, lymftaping en compressietherapie. Er is nauwe samenwerking met de leveranciers van therapeutische elastische kousen.

De behandeling van patiënten met vaatproblemen en/of een beenamputatie.
Patiënten kunnen na een amputatie terecht voor begeleiding en training ter voorbereiding op een prothese, stompvorming en huidcontrole, een prothese check, loop- en ganganalyse en het trainen van hun balans. In de praktijk is ook een orthopedische instrumentmakerij gevestigd.

De behandeling van geriatrische patiënten met complexe problematiek.
De therapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd en hebben ruime ervaring in de geriatrische revalidatie, hulpmiddelen en aanpassingen.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, is rolstoeltoegankelijk en beschikt over ruime parkeergelegenheid. De praktijk heeft contacten met alle zorgverzekeraars. Behandeling aan huis is ook mogelijk.

Kaart
Optimaal revalideren na een beenamputatie
https://img.youtube.com/vi/COlR-T2cX8k/0.jpg