zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Manuele Therapie >> Amersfoort >> Fysiotherapie SPC Eemland

FYSIOTHERAPIE SPC EEMLAND

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE SPC EEMLAND

Adres

Bisschopsweg 175
3817BT AMERSFOORT

Telefoon

033-4650446

Email

info@spceemland.nl

Website

Missie De Geeresteingroep staat voor een multidisciplinaire zorginstelling die zowel curatief als preventief patienten/clienten en sporters coachend zorg verleend. Samenwerking tussen de verschillende disciplines en onze intercollegiale teamspirit zal er voor zorgen dat onze kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht voor patient en client centraal staat.

Samenwerking Binnen de groep zullen de medewerkers elkaar maximaal ondersteunen, aanvullen en versterken. Het streven is er op gericht om zoveel mogelijk expertise in huis te hebben op elk mogelijk vakgebied. Voor ieder vakgebied zijn er minstens twee ervaren medewerkers. Wij werken aan en werken vanuit een enthousiaste, aangename teamspirit. We onderhouden een nauwe samenwerking met tal van verwijzers en collega's. Het doel hierbij is om van elkaars kennis en ervaring te leren en het fysiotherapeutisch product verder te ontwikkelen. Deze samenwerking geeft plezier en voldoening. Kwaliteit Wij zien in het fysiotherapeutisch proces een zich steeds herhalende cyclus die tot kwaliteitsverbetering leidt. Ons kwaliteitsbeleid is er op gericht om een zo optimaal mogelijke kwaliteit te bereiken van fysiotherapeutisch handelen in een zichzelf verbeterende organisatie. Continueteit Als bedrijf investeren wij veel tijd en middelen in continueteit. Er is ons veel aangelegen om de samenstelling van het team constant te houden zodat u als patient steeds opnieuw door dezelfde therapeut wordt behandeld. Medische Training Therapie De Medische Training Therapie (MTT) en de Cardio Training Groep (CTG) omvatten een individueel programma ter verbetering van uw algemene fysieke conditie. Na een gezamenlijke warming-up werkt u, op uw eigen niveau, een trainingsprogramma af, gevolgd door een gezamenlijke cooling down. Dit alles onder begeleiding van een fysiotherapeut. De CTG onderscheidt zich van de MTT in zo verre, dat de CTG met name geschikt is voor mensen op leeftijd met een verminderde conditie en/of problemen aan het hart. Missie De Geeresteingroep staat voor een multidisciplinaire zorginstelling die zowel curatief als preventief patienten/clienten en sporters coachend zorg verleend. Samenwerking tussen de verschillende disciplines en onze intercollegiale teamspirit zal er voor zorgen dat onze kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht voor patient en client centraal staat.

Samenwerking Binnen de groep zullen de medewerkers elkaar maximaal ondersteunen, aanvullen en versterken. Het streven is er op gericht om zoveel mogelijk expertise in huis te hebben op elk mogelijk vakgebied. Voor ieder vakgebied zijn er

Kaart