zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Leiden >> Fysiotherapie Stevenshof

FYSIOTHERAPIE STEVENSHOF

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE STEVENSHOF

Adres

Theda Mansholtstraat 3
2331JE LEIDEN

Telefoon

071-5319328

Website

In het gezondheidscentrum werken vijf fysiotherapeuten. Behandeling door een van hen vindt plaats na verwijzing door uw huisarts of specialist.

De fysiotherapeuten behandelen, over het algemeen, mensen met stoornissen aan het bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen plaatselijk zijn of het gehele lichaam betreffen. De oorzaak van de klacht kan heel eenvoudig zijn, maar is soms moeilijk te achterhalen. De fysiotherapeut onderzoekt, zonodig in samenwerking met de huisarts of met collega's, waar uw klachten vandaan komen. De fysiotherapeut overlegt met u welke behandeling voor u het beste is, hoeveel behandelingen er waarschijnlijk nodig zijn en hoe vaak die plaatsvinden. In het gezondheidscentrum werken vijf fysiotherapeuten. Behandeling door een van hen vindt plaats na verwijzing door uw huisarts of specialist.

De fysiotherapeuten behandelen, over het algemeen, mensen met stoornissen aan het bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen plaatselijk zijn of het gehele lichaam betreffen. De oorzaak van de klacht kan heel eenvoudig zijn, maar is soms moeilijk te achterhalen. De fysiotherapeut onderzoekt, zonodig in samenwerking met de huisarts of met collega's, waar uw klachten vandaan komen. De fysiotherapeut overlegt met u welke behandeling voor u het beste is

Kaart