zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Valkenswaard >> Valkenswaard/Waalre Verloskundige Praktijk Vivre

VALKENSWAARD/WAALRE VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK VIVRE

Bedrijfsnaam

VALKENSWAARD/WAALRE VERLOSKUNDIGE PRAKTIJK VIVRE

Adres

Waalreseweg 29
5554HA VALKENSWAARD

Telefoon

040-2301230

Website

Welkom bij verloskundige praktijk Vivre. Je kunt bij ons terecht voor alle verloskundige hulp. Tevens zijn bij ons vele borstvoedingshulpmiddelen, zoals kolven (huur en/of koop), tepelhoedjes, tepelzalf etc. te verkrijgen.

Praktijk Vivre: Zoals de naam van onze praktijk al zegt staan wij voor leven (vivre betekent leven). Wij zijn een jonge en springlevende praktijk met twee vlotte meiden die graag dicht bij hun clienten willen staan. Wij streven er naar om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed een onvergetelijke gebeurtenis te laten worden. Je kunt bij ons terecht met allerlei problemen en vragen. In een gezellige doch professionele sfeer zullen wij proberen om aan jullie wensen en verwachtingen te voldoen.

Wij vinden het belangrijk dat onze clienten zich prettig en veilig voelen. Zijn er dus zaken die volgens jouw anders of beter kunnen, laat het ons dan weten!!

Bereikbaarheid: Spoed / bevallingen Voor bevallingen, spoedgevallen en dringende vragen bel je altijd eerst het praktijk nummer: 040-2301230.

Indien dit nummer niet door een van ons beantwoord wordt krijg je een antwoordapparaat met daarop de naam en telefoonnummer van de dienstdoende verloskundige. Dit nummer is bedoeld voor dringende vragen, spoedgevallen en bevallingen. Welkom bij verloskundige praktijk Vivre. Je kunt bij ons terecht voor alle verloskundige hulp. Tevens zijn bij ons vele borstvoedingshulpmiddelen, zoals kolven (huur en/of koop), tepelhoedjes, tepelzalf etc. te verkrijgen.

Praktijk Vivre: Zoals de naam van onze praktijk al zegt staan wij voor leven (vivre betekent leven). Wij zijn een jonge en springlevende praktijk met twee vlotte meiden die graag dicht bij hun clienten willen staan. Wij streven er naar om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed een onvergetelijke gebeurtenis te laten worden. Je kunt bij ons terecht met allerlei

Kaart