zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Terborg >> Begrafenis Crematie Verzorging Herman Tomesen

BEGRAFENIS CREMATIE VERZORGING HERMAN TOMESEN

Bedrijfsnaam

BEGRAFENIS CREMATIE VERZORGING HERMAN TOMESEN

Adres

Wijnwaarden 43
7061BW TERBORG

Telefoon

0315-330596

Website

Het vertrouwde Achterhoekse bedrijf Herman Tomesen Uitvaart wordt in de omgeving al jarenlang gewaardeerd om haar persoonlijke insteek en het regelen van een uitvaart op maat. Welke overtuiging, achtergrond of levensstijl je ook hebt, via Herman regel je een unieke uitvaart op maat. Een ceremonie die precies bij je past en een blijvende, persoonlijke herinnering achterlaat bij je geliefden. Herman speelt in op individuele wensen, regelt de formaliteiten en zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt. Met de flexibiliteit die iemand zo hoog nodig heeft, wanneer deze afscheid moet nemen van een geliefde. Er is voor de begrafenis of de crematie heel wat te regelen. Maar je hebt wel wat anders aan je hoofd. Laat het dus maar rustig aan Herman over. Herman valt je nergens mee lastig, maar zorgt er wel voor dat je goed op de hoogte blijft. En heb je specifieke wensen? Dan zoek je samen met Herman naar een juiste invulling.

Contact met de kerk, de begraafplaats, het crematorium of andere instanties? Herman regelt alle formaliteiten voor je. En zit je verlegen om advies over de invulling van de plechtigheid? Herman weet raad. Herman beschikt in Terborg over een eigen uitvaartcentrum, De Burcht. Dit uitvaartcentrum biedt de ruimte voor een uitgebreide dienst en een koffietafel achteraf. Ook zijn er sfeervolle kamers beschikbaar.

Ook is de gedenkwinkel hier gevestigd, waar je o.a. asbestemmingen en grafmonumenten kunt bekijken en bestellen. Het vertrouwde Achterhoekse bedrijf Herman Tomesen Uitvaart wordt in de omgeving al jarenlang gewaardeerd om haar persoonlijke insteek en het regelen van een uitvaart op maat. Welke overtuiging, achtergrond of levensstijl je ook hebt, via Herman regel je een unieke uitvaart op maat. Een ceremonie die precies bij je past en een blijvende, persoonlijke herinnering achterlaat bij je geliefden. Herman speelt in op individuele wensen, regelt de formaliteiten en zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt. Met de flexibiliteit die iemand zo hoog nodig heeft, wanneer deze afscheid moet nemen van een

Kaart