zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Putten >> Uitvaartzorg Sjaardema

UITVAARTZORG SJAARDEMA

Bedrijfsnaam

UITVAARTZORG SJAARDEMA

Adres

Davelaarsgoed 34
3882WP PUTTEN

Telefoon

0341-355305

Email

info@uitvaartzorgsjaardema.nl

Website

Uitvaartzorg Sjaardema is een full service uitvaartonderneming in Putten. Edwert Sjaardema is ruim 16 jaar uitvaartleider en heeft bij verschillende grote ondernemingen duizenden uitvaarten begeleid.

Het uitgangspunt van Uitvaartzorg Sjaardema is het respect voor overledenen en nabestaanden. Daarnaast staan goede kwaliteit en hoge service voorop. Wat de familie wil, staat centraal. Het menselijke aspect staat voorop, niet het zakelijke. Daarom verzorgen wij begrafenissen en crematies voor iedereen, ongeacht zijn/haar geloofsovertuiging. Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u elders een uitvaartverzekering heeft. Uitvaartzorg Sjaardema staat voor kwaliteit en levert dat dankzij vakkennis, flexibiliteit en het gebruik van de nieuwste materialen. Er kan heel veel op het gebied van uitvaart. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Uitvaartzorg Sjaardema is een full service uitvaartonderneming in Putten. Edwert Sjaardema is ruim 16 jaar uitvaartleider en heeft bij verschillende grote ondernemingen duizenden uitvaarten begeleid.

Het uitgangspunt van Uitvaartzorg Sjaardema is het respect voor overledenen en nabestaanden. Daarnaast staan goede kwaliteit en hoge service voorop. Wat de familie wil, staat centraal. Het menselijke aspect staat voorop, niet het zakelijke. Daarom verzorgen wij begrafenissen en crematies voor iedereen, ongeacht zijn/haar geloofsovertuiging. Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u elders een

Kaart