zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Nijmegen >> International Vision Centers

INTERNATIONAL VISION CENTERS

Bedrijfsnaam

INTERNATIONAL VISION CENTERS

Adres

Wijchenseweg 112A
6538SX NIJMEGEN

Telefoon

024–3447248

Email

info@internationalvisioncenters.com

Website

International Vision Centers werkt vanuit de filosofie dat een goed gezichtsvermogen de levenskwaliteit sterk verhoogt en één van de belangrijkste dingen in het leven is.
Met onze ooglaserbehandelingen van hoogstaande kwaliteit willen wij daar een bijdrage aan leveren. Want na succesvol ooglaseren heeft u de hele dag goed zicht zonder bril of lenzen.

Bij International Vision Centers kunt u terecht voor een complete en veilige ooglaserbehandeling. Het ooglaseren wordt uitgevoerd door een van onze ervaren artsen. Door het grote aantal ooglaserbehandelingen dat wij op jaarbasis uitvoeren, kunnen wij de kosten laag houden en tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding aanbieden.

Of u nu verziend of bijziend bent, dankzij de nieuwste ooglasertechnieken en uitstekende artsen van International Vision Centers is het in principe mogelijk om met behulp van ooglaseren uw ogen zodanig te corrigeren dat u ook zonder bril of lenzen weer goed kunt zien.

Waarom bij ons?
- Nieuwste methoden, Intralase LASIK
- Persoonlijke benadering en begeleiding
- Goed bereikbaar met Openbaar Vervoer
- Grondlegger van Intralase LASIK in Nederland

Wij vertellen u graag meer over onze kliniek, specialisten en behandelmethoden. Ook beantwoorden wij uw vragen met plezier. Voelt u zich daarom niet bezwaard om contact met ons op te nemen.

Kaart