zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Nijkerk (gld) >> Praktijk voor verloskunde de Oorsprong

PRAKTIJK VOOR VERLOSKUNDE DE OORSPRONG

Bedrijfsnaam

PRAKTIJK VOOR VERLOSKUNDE DE OORSPRONG

Adres

Henri Nouwenstraat 18
3863HV NIJKERK (GLD)

Telefoon

033-7210472

Website

Zwanger zijn en een kind krijgen is een bijzondere, persoonlijke en ingrijpende gebeurtenis in jullie leven. Een goede begeleiding en voorbereiding helpen je om alles goed te laten verlopen en optimaal van deze speciale tijd te genieten! Daarom staan wij voor jullie klaar om jullie kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden in een vertrouwde en persoonlijke sfeer. De wensen en verwachtingen van jou en je partner staan hierbij centraal.

Wij zijn een hecht en enthousiast team van 4 verloskundigen met allemaal onze passie voor het bijzondere vak van de verloskunde. Wij streven naar grote betrokkenheid bij onze zwangere, haar partner en ons vak. Kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel.

Wij verlenen verloskundige zorg in Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Holkerveen, Appel, Driedorp, Hooglanderveen, Vathorst en overige buitengebieden. Voor kijk op onze website: www.verloskundigendeoorsprong.nl Zwanger zijn en een kind krijgen is een bijzondere, persoonlijke en ingrijpende gebeurtenis in jullie leven. Een goede begeleiding en voorbereiding helpen je om alles goed te laten verlopen en optimaal van deze speciale tijd te genieten! Daarom staan wij voor jullie klaar om jullie kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden in een vertrouwde en persoonlijke sfeer. De wensen en verwachtingen van jou en je partner staan hierbij centraal.

Wij zijn een hecht en enthousiast team van 4 verloskundigen met allemaal onze passie voor het bijzondere vak van de verloskunde. Wij streven naar grote

Kaart