zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Opticien >> Heiloo >> Zonneveld Optiek

ZONNEVELD OPTIEK

Bedrijfsnaam

ZONNEVELD OPTIEK

Adres

Stationsplein 24
1851LN HEILOO

Telefoon

072-5331275

Email

mail@zonneveldoptiek.nl

Website

Zonneveld Optiek Heiloo is inmiddels 20 jaar dè oogzorgspecialist in Heiloo. Maar wist u dat wij ook hofleverancier van contactlenzen voor het AZ-team zijn?

Behalve een uitgebreide collectie topmerken brillen en zonnebrillen is Zonneveld ook specialist in gehoorapparaten. Onze vakmensen kunnen met geavanceerde apparatuur (een minder) gehoor testen en u het juiste hoortoestel aanmeten.

De medewerkers van Zonneveld Optiek adviseren u altijd nauwkeurig en gaan voor een stijlvol resultaat dat het beste bij u past.

Rob Zonneveld: “Een bril moet iets toevoegen en passen bij iemands persoonlijkheid. Door het huidige scala aan stijlen, trends, materialen, vormen en kleuren is het een uitdaging om de bril te vinden die bij iemand past. Onze vakkundige medewerkers met oog voor detail helpen mensen bij het kiezen van het ‘juiste’ montuur. Innovatie van brillenglazen of contactlenzen en oogmeting hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat hebben wij de afgelopen 20 jaar gedaan en dat blijven we doen.”

Zonneveld Optiek heeft de meest geavanceerde apparatuur in huis die de huidige markt biedt beschikt over de benodigde specialistische vakkennis om de nieuwste generatie multifocale brillenglazen en zelfs multifocale contactlenzen aan te meten is specialist in ‘nachtlenzen’ als nieuwste ontwikkeling. Nachtlenzen corrigeren (bijziende) ogen tijdens de slaap. Overdag hoeft u dan geen contactlezen of bril te dragen. Nachtlenzen voor kinderen kunnen toename van bijziendheid zelfs tegen gaan.

Graag tot ziens in onze winkel aan het Stationsplein 24 in Heiloo!

Kaart
Bedrijfspresentatie
https://img.youtube.com/vi/8fX_IdwScA4/0.jpg