zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Drunen >> UitvaartHuijs Van Dommelen

UITVAARTHUIJS VAN DOMMELEN

Bedrijfsnaam

UITVAARTHUIJS VAN DOMMELEN

Adres

Antonie v Leeuwenhoekweg 24
5151DV DRUNEN

Telefoon

073-5112073

Email

info@uitvaarthuijsvandommelen.nl

Website

Persoonlijk, een warme uitstraling, gewoon, menselijk, uitmuntend en kwaliteit zijn kernwoorden waarop wij de dienstverlening van onze uitvaartonderneming baseren.

Sterven hoort bij het leven, maar gewoon wordt het nooit. Iedereen verdient een persoonlijk en respectvol afscheid. Een herinnering waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een uitvaart gaat gepaard met emoties als verdriet, verslagenheid en boosheid. Toch moet er in korte tijd veel worden geregeld. De voorbereiding en de uitvaart worden geregeld en begeleid door Peter of Rianne Huijs. Wij verplaatsen ons in uw situatie en sluiten uw persoonlijke wensen hierop zoveel als mogelijk aan. De partners met wie wij samenwerken hebben kwaliteit even hoog in het vaandel staan als UitvaartHuijs Van Dommelen. Persoonlijk, een warme uitstraling, gewoon, menselijk, uitmuntend en kwaliteit zijn kernwoorden waarop wij de dienstverlening van onze uitvaartonderneming baseren.

Sterven hoort bij het leven, maar gewoon wordt het nooit. Iedereen verdient een persoonlijk en respectvol afscheid. Een herinnering waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Een uitvaart gaat gepaard met emoties als verdriet, verslagenheid en boosheid. Toch moet er in korte tijd veel worden geregeld. De voorbereiding en de uitvaart worden geregeld en begeleid door Peter of Rianne Huijs. Wij verplaatsen ons in

Kaart