zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Fysiotherapie >> Amsterdam >> Fysiotherapie Merlijn

FYSIOTHERAPIE MERLIJN

Bedrijfsnaam

FYSIOTHERAPIE MERLIJN

Adres

Merlijnstraat 20
1055DE AMSTERDAM

Telefoon

020-6822444

Email

fysiotherapie.merlijn@online.nl

Website

Fysiotherapie Merlijn ligt achter de voormalige Pnielkerk (Nu Podium Mozaeek). De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer met tram 12 en 14, en bus 15 en 21. Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden of telefonisch een afspraak maken.

Sinds eind 2009 hebben wij een nieuwe oefenruimte voor groepen. Deze bevindt zich in Huisartsenpraktijk Pniel aan de Bos en Lommerweg, op twee minuten lopen van de praktijk. Als u zich wilt aanmelden voor groepstherapie, kunt u dat persoonlijk doen in de praktijk in de Merlijnstraat, of telefonisch. Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden of telefonisch. Fysiotherapie Merlijn ligt achter de voormalige Pnielkerk (Nu Podium Mozaeek). De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer met tram 12 en 14, en bus 15 en 21. Wij behandelen alleen op afspraak. U kunt zich persoonlijk in de praktijk aanmelden of telefonisch een afspraak maken.

Sinds eind 2009 hebben wij een nieuwe oefenruimte voor groepen. Deze bevindt zich in Huisartsenpraktijk Pniel aan de Bos en Lommerweg, op twee minuten lopen van de praktijk. Als u zich wilt aanmelden voor groepstherapie, kunt u dat persoonlijk doen in de praktijk in de Merlijnstraat, of telefonisch. Wij

Kaart