zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Thuiszorg >> Middelburg >> Zorgzuster Zeeland

ZORGZUSTER ZEELAND

Bedrijfsnaam

ZORGZUSTER ZEELAND

Adres

Beenhouwerssingel 5
4331MD MIDDELBURG

Telefoon

0118-634389

Website

Wanneer u zorg thuis nodig heeft staat Zorgzuster voor u klaar. Zorgzuster bemiddelt op een vernieuwende manier zelfstandige zorgverleners voor klanten die graag zo lang als mogelijk thuis willen blijven wonen. Zorgzuster is de schakel tussen u als klant en de zorgverlener. Met oog voor uw wensen bieden wij persoonlijke dienstverlening. Zorgzuster stelt de wens en de behoefte van de client werkelijk centraal. Bij ons kiest de zorgvrager zelf de zorgverlener op die momenten dat het het beste uitkomt. Onze klanten noemen de (thuis)zorgverleners zeer betrokken, ervaren, flexibel en betrouwbaar.

Werken bij Zorgzuster Zeeland Zorgzuster Zeeland zoekt de juiste zorgvrager bij de meest passende zorgverlener, de ideale match dus. Je komt te werken in thuis situaties bij je zorgvrager die een uiteenlopende zorgvraag kan hebben. Wij bemiddelen in zowel huishoudelijke zorg, begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleegkundige zorg.

Leren bij Zorgzuster Zeeland Scholing:

Zorgzuster Zeeland biedt (bij)scholing aan maar het is niet mogelijk om via Zorgzuster BBL of BOL trajecten te volgen. Dit in verband met het zelfstandig ondernemerschap wat wij vragen en geen werknemers in dienst hebben. Piek Fijn diensten: Buiten de standaard thuiszorg bieden wij ook onze Piek Fijn diensten aan. Denk hierbij aan boodschappendienst, pedicure, kapster, schoonheidsspecialiste, kok, strijk- en wasdienst, administratieve ondersteuning, huis op orde coach, klusjesman en hobby ondersteunining. Wanneer u zorg thuis nodig heeft staat Zorgzuster voor u klaar. Zorgzuster bemiddelt op een vernieuwende manier zelfstandige zorgverleners voor klanten die graag zo lang als mogelijk thuis willen blijven wonen. Zorgzuster is de schakel tussen u als klant en de zorgverlener. Met oog voor uw wensen bieden wij persoonlijke dienstverlening. Zorgzuster stelt de wens en de behoefte van de client werkelijk centraal. Bij ons kiest de zorgvrager zelf de zorgverlener op die momenten dat het het beste uitkomt. Onze klanten noemen de (thuis)zorgverleners zeer betrokken, ervaren, flexibel en betrouwbaar.

Kaart