zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Culemborg >> Fluweelboom Uitvaartonderneming

FLUWEELBOOM UITVAARTONDERNEMING

Bedrijfsnaam

FLUWEELBOOM UITVAARTONDERNEMING

Adres

Fluweelboom 1
4101JX CULEMBORG

Telefoon

0345-712599

Email

info.lbv@planet.nl

Website

Het uitvaartcentrum in Culemborg waar u met alle respect afscheid kunt nemen. Er zijn bepaalde dingen in ons leven waar we eigenlijk liever niet bij stil staan. Een daarvan betreft ons overlijden. Toch is het heel goed mogelijk om uw eigen uitvaart van tevoren helemaal zelf te regelen. Wij willen u daarbij graag van dienst zijn. Uitvaart-codicil Voor onze vereniging staat centraal dat de uitvaart geregeld wordt volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden. En wat ons betreft willen we daar al voordat iemand komt te overlijden aandacht aan besteden. Bijvoorbeeld door het verstrekken van een uitvaartcodicil, waarin u uw wensen kunt noteren, of door een persoonlijk gesprek met een uitvaartleider om u te adviseren over de mogelijkheden. U maakt het voor de nabestaanden een stuk makkelijker als zij weten wat uw wensen zijn. Het is niet makkelijk om nu al te praten over uw uitvaart. Maar door daar vooraf bij stil te staan kunt u er wel voor zorgen dat de uitvaart geregeld wordt zoals u dat wilt. Nazorg Kort na een overlijden zijn mensen vaak verdoofd. Ze realiseren zich nog niet wat er gebeurd is, laat staan wat er allemaal nog moet gebeuren. Pas later komt de vraag om verdere hulp. Soms willen nabestaanden hun directe omgeving niet tot last zijn met hun praktische en emotionele problemen, maar willen ze wel praten met iemand.

Begrafenisonderneming Leerdam e.o.” heeft daarom besloten een tweetal nazorgmedewerkers aan te stellen. Deze nazorgmedewerkers, verbonden aan de uitvaartonderneming waar u vertrouwen in heeft, kunnen de juiste persoon zijn om in deze moeilijke situatie uw verhaal aan kwijt te kunnen. Iemand die weet wat u heeft meegemaakt, maar die tegelijkertijd geen deel uitmaakt van de kring van direct betrokkenen.

Kort samengevat verstaan wij onder nazorg: een luisterend oor bieden door na de uitvaart bij de nabestaanden op bezoek te gaan en hen de gelegenheid te geven hun verhaal te vertellen. Hierbij is er niet alleen aandacht voor emotionele aspecten, maar ook voor de praktische vragen die mensen kunnen hebben na een overlijden. Kort samengevat verstaan wij onder nazorg: een luisterend oor bieden door na de uitvaart bij de nabestaanden op bezoek te gaan. Het uitvaartcentrum in Culemborg waar u met alle respect afscheid kunt nemen. Er zijn bepaalde dingen in ons leven waar we eigenlijk liever niet bij stil staan. Een daarvan betreft ons overlijden. Toch is het heel goed mogelijk om uw eigen uitvaart van tevoren helemaal zelf te regelen. Wij willen u daarbij graag van dienst zijn. Uitvaart-codicil Voor onze vereniging staat centraal dat de uitvaart geregeld wordt volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden. En wat ons betreft willen we daar al voordat iemand komt te overlijden aandacht aan besteden. Bijvoorbeeld door het verstrekken

Kaart