zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Uitvaartverzorging >> Amersfoort >> Peter Henssen Uitvaartzorg

PETER HENSSEN UITVAARTZORG

Bedrijfsnaam

PETER HENSSEN UITVAARTZORG

Adres

Weltevreden 70
3811NL AMERSFOORT

Telefoon

033-4555947

Email

henssen_uitvaartzorg@casema.nl

Website

Wij helpen vanuit betrokkenheid en met een persoonlijke stijl bij eigentijdse en traditionele uitvaarten. Zo kan onze begeleiding meer zijn dan een zakelijk contact. In de kwetsbare dagen na het overlijden van iemand die u dierbaar is, bieden wij u rust en toewijding. Eigentijdse en traditionele uitvaarten, ook indien u elders verzekerd bent.

Eigentijdse en traditionele uitvaarten Ook indien u elders verzekerd bent Ook na de uitvaart aandacht voor nabestaanden Werkzaam in de regio Amersfoort, maar ook elders wanneer u dat wilt Wij kunnen u ook van dienst zijn met: Vastleggen van uitvaartwensen Het houden van een toespraak bij de uitvaart Reservering van gelden voor de uitvaart via de Stichting Depositofonds Peter Henssen Uitvaartzorg Goede voordelige uitvaartverzekeringen Vraag vrijblijvend inlichtingen of maak een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Een uitvaart organiseren vraagt om veel beslissingen. Zeker wanneer het overlijden onverwachts komt hebben nabestaanden tijd en rust nodig om over allerlei mogelijkheden goed na te denken. Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden. Daarom vinden wij goede voorlichting over diverse zaken belangrijk. We helpen consequenties van beslissingen te voorzien en af te wegen. Bij ons wordt een uitvaart niet even snel in een uurtje geregeld. Vanaf de kennismaking bieden wij een luisterend oor. Wij vinden het belangrijk om een goed contact op te bouwen. Wij helpen vanuit betrokkenheid en met een persoonlijke stijl bij eigentijdse en traditionele uitvaarten. Zo kan onze begeleiding meer zijn dan een zakelijk contact. In de kwetsbare dagen na het overlijden van iemand die u dierbaar is, bieden wij u rust en toewijding. Eigentijdse en traditionele uitvaarten, ook indien u elders verzekerd bent.

Eigentijdse en traditionele uitvaarten Ook indien u elders verzekerd bent Ook na de uitvaart aandacht voor nabestaanden Werkzaam in de regio Amersfoort, maar ook elders wanneer u dat wilt Wij kunnen u ook van dienst zijn met: Vastleggen van

Kaart