zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Grafmonumenten >> Nijkerk (gld) >> Anders Gedenken

ANDERS GEDENKEN

Bedrijfsnaam

ANDERS GEDENKEN

Adres

Nautenaseweg 4
3861PH NIJKERK (GLD)

Telefoon

033-2458347

Email

w.bouwman@andersgedenken.nl

Website

Hoe gedenk je een overledene? Voor steeds meer mensen is dat een open vraag. De wens om een persoonlijk gedenkteken te plaatsen heeft geleid tot meer mogelijkheden dan een grafsteen. Beeldhouwers en kunstenaars hebben daardoor meer ruimte om wensen van overledenen en nabestaanden vrijer te vertalen in een grafmonument. We maken samen met u een ontwerp en voeren dat, zover mogelijk, in eigen werkplaats uit.

Ook uw eigen ontwerp kan op ambachtelijke wijze door ons gemaakt worden Dat is wat ons betreft niet aan bepaalde materialen gebonden. Tijdens een eerste ontmoeting proberen we samen een thema te vinden wat bij u en/of de overledene past. Vervolgens is dit thema uitgangspunt voor het maken van een voorstel, wat we met u bespreken en eventueel aanpassen. Als we het eens zijn maken we het definitieve ontwerp en de offerte over het totaal. Na uw goedkeuring voeren wij het ontwerp uit en zorgen voor de plaatsing op het graf. Hoe gedenk je een overledene? Voor steeds meer mensen is dat een open vraag. De wens om een persoonlijk gedenkteken te plaatsen heeft geleid tot meer mogelijkheden dan een grafsteen. Beeldhouwers en kunstenaars hebben daardoor meer ruimte om wensen van overledenen en nabestaanden vrijer te vertalen in een grafmonument. We maken samen met u een ontwerp en voeren dat, zover mogelijk, in eigen werkplaats uit.

Ook uw eigen ontwerp kan op ambachtelijke wijze door ons gemaakt worden Dat is wat ons betreft niet aan bepaalde materialen gebonden. Tijdens een eerste ontmoeting proberen we samen een

Kaart