zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Geestelijke Gezondheidszorg >> Hengelo (ov) >> RIBW Twente

RIBW TWENTE

Bedrijfsnaam

RIBW TWENTE

Adres

Demmersweg 110
7556BN HENGELO (OV)

Telefoon

074-2502329

Email

info@ribwtwente.nl

Website

De RIBW Twente staat voor Regionale Instelling voor Begeleiding op het gebied van Wonen, Werken en Welzijn in Twente en is een onderdeel van de RIBW Groep Overijssel. We begeleiden mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek die om verschillende redenen niet (helemaal) zelfstandig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Wij willen hen ondersteunen in het dagelijks leven. Dat wil zeggen: bij (zelfstandig) wonen, bij het vinden en behouden van een zinvolle dagbesteding en/of werk en bij alles waar clienten verder mee te maken krijgen in het dagelijks leven. De RIBW Twente biedt zorg op maat. Er gekeken wordt naar de individuele hulpvraag, wensen en mogelijkheden van de clienten De RIBW Twente staat voor Regionale Instelling voor Begeleiding op het gebied van Wonen, Werken en Welzijn in Twente en is een onderdeel van de RIBW Groep Overijssel. We begeleiden mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek die om verschillende redenen niet (helemaal) zelfstandig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Wij willen hen ondersteunen in het dagelijks leven. Dat wil zeggen: bij (zelfstandig) wonen, bij het vinden en behouden van een zinvolle dagbesteding en/of werk en bij alles waar clienten verder mee te maken krijgen in het dagelijks leven. De RIBW Twente biedt

Kaart