zorgaanbieders
Zorgaanbieders
Home >> Verloskundige >> Maastricht >> Mayke van Ansenwoude Het Verloskundig Huis

MAYKE VAN ANSENWOUDE HET VERLOSKUNDIG HUIS

Bedrijfsnaam

MAYKE VAN ANSENWOUDE HET VERLOSKUNDIG HUIS

Adres

Franciscus Romanusweg 41
6221AH MAASTRICHT

Telefoon

043-3211616

Website

Verloskundige zijn is een prachtige baan die we met veel plezier en enthousiasme uitoefenen. We willen graag een kleine kwaliteitspraktijk zijn met tijd en aandacht voor de zwangere en haar gezin. Voor ons is een zwangere vrouw niet alleen haar zwangere buik. Wij willen dan ook niet alleen onze verloskundig technische vaardigheden toepassen maar ook onze andere kwaliteiten als intuitie, vindingrijkheid en invoelend vermogen gebruiken.

We wensen iedere zwangere de begeleiding toe die bij haar past en we doen onze uiterste best om uit iedere zich voortdoende situatie het best haalbare te halen ! Verloskundige zijn is een prachtige baan die we met veel plezier en enthousiasme uitoefenen. We willen graag een kleine kwaliteitspraktijk zijn met tijd en aandacht voor de zwangere en haar gezin. Voor ons is een zwangere vrouw niet alleen haar zwangere buik. Wij willen dan ook niet alleen onze verloskundig technische vaardigheden toepassen maar ook onze andere kwaliteiten als intuitie, vindingrijkheid en invoelend vermogen gebruiken.

We wensen iedere zwangere de begeleiding toe die bij haar past en we doen onze uiterste best om uit iedere zich voortdoende situatie het best haalbare te

Kaart